25% KEDVEZMÉNY + INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 EZER FT FELETT 

A kosaram

Úgy tűnik, hogy a kosarad üres! Biztos ezt akarod? :)

FOLYTATOM A VÁSÁRLÁST

Egy csomó jó válasz a jó kérdéseitekre!

by Oláh Péter |

Nagyon jó érzés, hogy folyamatosan érdeklődtök a Herra iránt, most gyorsan posztban is megválaszolunk néhány gyakori kérdést.

Van illatmintátok? 
A Herra hajparfümök egy 130 éves gyártási tradícióra épülő, hagyományos angol parfümmanufaktúrában készülnek. Az üvegeket például máig kézzel töltik, eldobható mintákat semmiből sem gyártanak. Ezért ilyeneket mi sem tudunk küldeni Nektek. 

Boltban ki lehet próbálni? 
A hajparfümök egyelőre csak online a www.herra.hu oldalon kaphatók, de erősen dolgozunk azon, hogy üzletekben is találkozhassatok velük.

Hogy a legjobb kipróbálni? 
A 10 ml-es méret megvásárlása a legjobb lehetőség a hajparfüm kipróbálására. 
Ezt mi is gyakori ingyenes szállítási akciókkal támogatjuk, illetve a hírlevél-feliratkozóinknak az első vásárlásukhoz egy 10%-os kedvezménykupont is küldünk e-mailben.

Több illatot szeretnék kipróbálni? Nincs kedvezményes csomag erre?

De igen! 😍Szeptember 13-tól visszavonásig használhatjátok a szuperkedvezményes Herra csomagajánlatokat! Ezt az akciót kifejezetten azok kedvéért dolgoztuk ki, akik jó áron szeretnének több illatot kipróbálni, hogy kiválaszthassák az igazi(ka)t.💘(A többi jó lesz ajándékba - ne legyetek irigyek!) 
🛒 A csomagkedvezmények minden 10 ml-es hajparfümre érvényesek, azaz nem muszáj 3,4, 5 különböző terméket vásárolni - akár 3 egyformát is lehet. A részletek:
3 darab 10 ml-es Herra  –20% / kuponkód: EDESHARMAS / 9144 Ft + szállítás 
4 darab 10 ml-es Herra  –25% / kuponkód: 4YOU / 11.430 Ft + szállítás 
5 darab 10 ml-es Herra  –25% + ingyenes szállítás /kuponkód: ALLIN 14.287 Ft 

 

Melyik illatot válasszam? Van biztos választás?

Van bizony! 😍 A három legnépszerűbb illatunk a Signature (diszkrét és elegáns), a Scarlet Rose (virágos és friss) és az Oud Inspired (finom és karakteres, egy cseppnyi egzotikummal) - tapasztalatunk szerint ebből a háromból mindenki talál legalább egy kedvecet. 
Az Oud Intense-t a markáns keleti illatok kedvelőinek ajánljuk, a Wild Wood pedig a klasszikus, tradicionális illatkompozíciók rajongóinak népszerű választása.

Hozzászólás (0)

Írj hozzászólást