25% KEDVEZMÉNY + INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 EZER FT FELETT 

A kosaram

Úgy tűnik, hogy a kosarad üres! Biztos ezt akarod? :)

FOLYTATOM A VÁSÁRLÁST

Hódíts a hajaddal!

by Szandra Drobilits |

Az illat a tökéletes megjelenés része, akárcsak a frizura. De vajon miért van szüksége a hajnak külön parfümre? Egyáltalán mi az a hajparfüm? Miben különbözik a többitől, és miért hasznos? Olvassátok végig alábbi összefoglalónkat, és a válasz egyértelmű lesz: KELL nekem!


Azt mindenki tudja, hogy a parfüm a csuklóra, a nyakra cseppentve illatozik a legtovább, mert ezeken a pontokon futnak a bőrhöz legközelebb az erek, amelyek folyamatosan melegen tartják, ezáltal párologtatják az aromákat. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a haj igazi illatmágnes: nagyon gyorsan beszívja az illatokat (a szagokat szintén!), és azokat hosszú ideig meg is tartja. Ez a gondolat adta az ötletet egy új generációs hajápoló kozmetikum, a hajparfüm kifejlesztéséhez. A közhiedelemmel ellentétben ez nem csak arra jó, hogy szexi és illatos legyen a hajkorona.


Mert aki úgy gondolja, hogy elég egy pluszfújás a megszokott parfümből, és már kész is a teljes toalett, az nagyon téved. A hagyományos parfümök ugyanis jobb esetben „csak” kiszárítják, rosszabb esetben azonban károsítják is a hajat. Pedig egy uszodalátogatás vagy éppen egy ínycsiklandó illatokban gazdag vacsora után nem árt felfrissíteni magunkat és a hajunkat. Itt jönnek a képbe a Herra speciális igényekre megalkotott hajparfümjei, amelyek nemcsak kímélik, hanem kifejezetten meg is óvják a hajat. A londoni sztárfodrászok és vezető parfümszakértők által megálmodott hajvédelmező formula természetes olajakat tartalmaz. Ez a különleges illatkompozíciókban kapható parfümkülönlegesség úgy segít egészséges és ápolt hajjal hódítanunk nap mint nap, hogy egyszerre hidratálja, és védi a környezeti ártalmaktól a frizuránkat.


Hogyan és mivel? Erre a kérdésre is hamarosan válaszolunk a következő blogbejegyzésünkben. Figyeljétek az oldalt, mert fény derül a Herra hajparfümök titkaira!

 

Hozzászólás (0)

Írj hozzászólást