25% KEDVEZMÉNY + INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 EZER FT FELETT 

A kosaram

Úgy tűnik, hogy a kosarad üres! Biztos ezt akarod? :)

FOLYTATOM A VÁSÁRLÁST

Mit üzennek az illatok?

by Szandra Drobilits |

Arra, hogy egy illat öltöztet, mi sem ékesebb bizonyíték, mint Marilyn Monroe híres nyilatkozata, miszerint nem visel mást az ágyban, mint egy csepp parfümöt. Az illat azonban több, mint kiegészítő. Hogy mit kenünk, fújunk, cseppentünk magunkra, az sokat elárul rólunk. Minden illat üzen valamit az ízlésünkről, a személyiségünkről, a szándékainkról. Mivel az illékony mondanivaló maradandó élménnyé válik, érdemes időben dekódolni…

 

Az illatosítás művészete évezredekkel ezelőttre vezethető vissza. Az ember nemcsak a szagok elfedésére használt különböző illatosítóanyagokat, hanem információközlésre is. Hiszen egy illat számos dologra alkalmas. Emlékeket és érzéseket idéz fel, vágyakat kelt, vonzalmat ébreszt, stílust teremt. Amíg a könnyű virágos esszenciák eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek, a citrusos jegyek a friss, energikus megjelenéshez járulnak hozzá, a bódító érzéki akkordok pedig a szexuális vonzerőt növelik. Egy jól megválasztott parfüm tulajdonképpen az ember védjegye, árulkodik a karakteréről: kiderül, hogy romantikus vagy szenvedélyes alkat-e, és befolyásolja a róla alkotott véleményt is. Ezért fontos, hogy mindig az alkalomhoz illő, céljainknak megfelelő parfümöt válasszunk. És ebben nemcsak az orrunk lesz segítségünkre, de az összetevők listája is. Vegyük is sorra a Herra hajparfümök legnépszerűbb illatjegyeit!

 

Jázmin

Az apró fehér szirmú jázminvirág olyan törékeny, hogy kézzel szedik az éj leple alatt, mert olyankor illatozik a legintenzívebben. Édes, nőies és kissé buja esszenciáival vibrálóan érzéki, hódító és optimista hatást kelt. Elűzi a rosszkedvet, a szorongást, ugyanakkor vonzalmat ébreszt és mámorossá tesz: igazi afrodiziákum. Ez a bizalmat árasztó, szeretetteljes aroma szinte bármilyen illattal jól megfér, ezért a legtöbb női parfümben megtalálható.

Következő illatainkban fedezheted fel: Herra Signature, Herra Oud Intense, Herra Scarlet Rose, Herra Oud Inspired, Herra Wild Wood


Szantálfa

A szantálfa melengető, hívogató illata egyszerre hat a testre és a lélekre. Viselőjéből harmónia és nyitottság árad. Mivel szabályozza a hormonokat, természetes antidepresszánsként is emlegetik, mert enyhíti a szorongást. Erős és karakteres férfiferomonra emlékeztető aromái vágykeltő hatásúak, felébresztik az érzékeket, sőt képesek enyhe eufóriát is okozni. Igazi keleti varázsszer, mely módjával alkalmazva szinte hipnotikus hatást vált ki.

Következő illatainkban találod meg: Herra SignatureHerra Oud IntenseHerra Scarlet RoseHerra Oud Inspired

 

Rózsa

Az illatok királynője, a szerelem illata, a Vénusz virága egykor bájitalok kedvelt összetevője volt. Pedig olaja nem olcsó mulatság: félkilónyi esszenciához egy egész tonnányi szirom szükséges. A rózsa illata dopamint, azaz boldogsághormont szabadít fel, a benne lévő fenilanol pedig csökkenti a szorongást. Állítólag Kleopátra is gondosan ügyelt arra, hogy mindig meghittséget árasztó rózsaillat lengje körül.

Következő illatainkban találod meg: Herra SignatureHerra Oud IntenseHerra Scarlet RoseHerra Oud Inspired

Pézsma

A pézsma (vagy mósusz) az egyik legdrágább parfümalapanyag volt, amelyet eredetileg bizonyos állatok (például a pézsmaszarvas vagy a pézsmapocok) mirigyváladékából nyertek. Ma már gazdaságossági és etikai okokból főleg szintetikus úton állítják elő. Általában parfümök alapjegyeként használják, és mint rögzítőillat, a parfüm tartósságáért felel. Magabiztosságot és erőt sugároz, bátorsággal tölt el. Jellegzetesen édes, bódító aromája a legtöbb kompozícióban fellelhető.

Következő illatainkban találod meg: Herra SignatureHerra Scarlet RoseHerra Oud InspiredHerra Wild Wood

 

Borostyán

A keleties és a fás illatcsalád kedvelt összetevője egy rég kihalt fenyőfaj megkövesedett gyantája, amelyet ékszerkészítésre és gyógyításra is használnak. Az Észak aranyaként, a Nap könnyeként vagy kemény mézként emlegetett parfümalapanyag meleg, édeskés, bársonyos illat, melynek belélegzése jóleső érzésekkel tölt el. A ma már többnyire mesterséges úton előállított borostyán pézsmás, melengető aromái az ámbrával mutatnak rokonságot.

Következő illatainkban találod meg: Herra Oud IntenseHerra Scarlet RoseHerra Oud Inspired

 

Bergamott

A bergamott a keserűnarancs és a citrom keresztezésének gyümölcse, amelynek friss és fanyar illatú olaját az olasz népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták. Ez a citrusos esszencia egyszerre hordoz gyümölcsös és virágos jelleget, amelybe fűszeres aromák vegyülnek. Jó hatással van az idegekre, a hormonrendszer működésére és a kedélyállapotra. Öröm és önbizalom árad belőle, derűt sugároz. Olyan frissítő és ellazító, mint egy jóleső sóhajtás a hegy tetején.

Következő illatainkban találod meg: Herra SignatureHerra Oud InspiredHerra Wild Wood

 

Hozzászólás (0)

Írj hozzászólást