25% KEDVEZMÉNY + INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 EZER FT FELETT 

A kosaram

Úgy tűnik, hogy a kosarad üres! Biztos ezt akarod? :)

FOLYTATOM A VÁSÁRLÁST

Kérdések és válaszok

 Mi az a hajparfüm?

A hajparfüm egy újgenerációs hajápoló kozmetikum, amelyet azért hoztak létre, hogy egész nap fantasztikus illatot adjon a hajadnak, anélkül, hogy károsítaná azt. A hajad úgy működik mint egy illatmágnes: szupersebességgel tárolja és órákon keresztül párologtatja az illatokat, ezért van az, hogy a hajbalzsamodat és a kellemetlen szagokat is hosszú ideig érzed rajta.

 

Van illatmintátok?

A Herra hajparfümök egy 130 éves gyártási tradícióra épülő, hagyományos angol parfümmanufaktúrában készülnek. Az üvegeket például máig kézzel töltik, eldobható mintákat semmiből sem gyártanak. Ezért ilyeneket mi sem tudunk küldeni Nektek.

 

Boltban ki lehet próbálni?

A hajparfümök egyelőre csak itt a webshopban kaphatók, de erősen dolgozunk azon, hogy üzletekben is találkozhassatok velük.

 

Miért a Herra?

A Herra Hajparfüm olyan speciális, prémium illatkozmetikum, amely nemcsak egy magas minőségű parfüm illatélményét nyújtja, hanem speciális összetevőkből álló formulájának köszönhetően ápolja, hidratálja és védi is a hajadat.

Ez azért fontos, mert „hajparfüm” néven jelenleg is több olyan termék kapható, amelyeknek semmi közük a parfümhöz, ráadásul a hajadnak sem mindegyik tesz jót. 

 

Melyik illatot válasszam? Van biztos választás?

Van bizony! A három legnépszerűbb illatunk a Signature (diszkrét és elegáns), a Scarlet Rose (virágos és friss) és az Oud Inspired (finom és karakteres, egy cseppnyi egzotikummal) - tapasztalatunk szerint ebből a háromból mindenki talál legalább egy kedvecet.

A Wild Wood a klasszikus, tradicionális illatkompozíciók rajongóinak népszerű választása, az Oud Intense-t pedig a markáns keleti illatok kedvelőinek ajánljuk. (Egyedisége miatt az Oud Intense-ből tanácsos először a 10 ml-es kiszerelést rendelni.)

 

Miért nem jó a hajamra a rendes parfümöm?

A hagyományos parfümök jobb esetben csak kiszárítják, rosszabb esetben károsítják is a hajadat. A Herra Hajparfümtől nemcsak illatos lesz a hajad, de a természetes olajakat tartalmazó formulája hidratálja és védi is a környezeti ártalmakkal szemben.

 

Mit kell még tudnom a Herra termékekről?

A szigorú uniós szabályok szerint Londonban készített Herra hajparfümök öt különleges illatban, és kétféle – 10 és 50 ml-es – kiszerelésben kaphatók. Közös jellemzőjük, hogy a prémium minőségű parfüm összetevői védik a hajadat az UV-sugárzástól és a levegőben található mikroszennyeződésektől, illetve táplálják és óvják a kiszáradástól. Természetes olíva- és napraforgó-kivonatot, valamint glicerint is tartalmaznak, egytől egyig parabénmentes termékek, amelyek minden hajtípuson és festett hajon is használhatók. A termék használata hosszú távon is biztonságos. Gyakori utazóknak jó hír, hogy a Herra hajparfümök mindkét kiszerelése szállítható a  kézipoggyászban is.

 Kinek van szüksége hajparfümre?

Mi a Herránál úgy gondoljuk, hogy a hajparfüm nyújtotta egész napos illatélményt és az abból adódó magabiztosságot minden nő megérdemli. A Herra hajparfümök friss illatukkal nemcsak a különlegesen ápolt haj érzetét nyújtják, de a haj egészségéhez is hozzájárulnak: egész nap védik az olyan káros környezeti hatásoktól, mint az UV-sugárzás, a levegőszennyezettség, a füst vagy a kellemetlen szagok.

 

Mikor használjam a Herrát?

Bármikor. De nyilván vannak olyan helyzetek, amikor különösen megnyugtató, ha a van nálad egy Herra.

Egy munkaebéd vagy egy romantikus vacsora alatt a finom ételek illatát sajnos a hajad is beszívja. Jó, ha kéznél van a hajparfüm edzés, uszoda, strandolás után is, ha nincs lehetőséged a hajmosásra. Ugyancsak kapóra jöhet a Herra felfrissítő ereje egy-egy tárgyalás előtt az irodában, vagy nyaralás, fesztiválok, éjszakába nyúló partik alatt, és persze a fontos randikon, hiszen a kis méretű Herra elfér akár a farmerzsebedben is. Nyáron semmiképpen sem érdemes otthon hagyni, hiszen az UV-sugárzástól is óvja a hajkoronádat.

 

Hogyan kell használni a hajparfümöt?

Hajhosszúságtól függően fújj 2-3 pumpálásnyi hajparfümöt a hajadra. Ha szükséges 3-6 óránként frissítsd fel egy-egy újabb fújással.

 

Használhatok egyszerre parfümöt és hajparfümöt is?

Természetesen. A parfüm a bőrünkről a vérkeringésnek köszönhetően folyamatosan párolog, ezért a környezetünk még órákkal a használat után akkor is érzi, amikor mi már régen nem. A hajparfüm ezzel szemben egy kevésbé intenzíven párologtató, de illattartási szempontból rendkívül optimális felületre, a hajunkra kerül, ezért elsősorban mi érezzük az illatát és persze azok, akiket elég közel engedünk magunkhoz. <3

 

Tényleg nyert díjakat is?

A Herra termékek már többféle nemzetközi szakmai elismerést kaptak, például a KMS Your Hair Awards, a Beauty 2.0 Awards, az Australian Hair Fashion Awards díjait. 2013-ban a londoni Your Hair Awards „Az év nélkülözhetetlen terméke” kategóriájában került a shortlistre.

 

Hol lehet még Herrát kapni?

A Herra hat évvel ezelőtt indult világhódító útjára, ma már 10 országban népszerű prémium hajkozmetikum. Az Egyesült Királyság, Franciaország, USA, Ausztrália, valamint Dubaj és Katar után Közép-Európában Szlovéniában, Romániában és – július elejétől – már Magyarországon is kapható.

 

Hogy álltok a nyuszikhoz?

Nagyon szeretjük a nyuszikat. Ezért a Herra soha nem alkalmaz és nem támogat állatkísérleteket. Minden Herra parabénmentes termék, amely minden hajtípuson és festett hajon is használható.

 

További kérdésed van?

Írj e-mailt az info@herra.hu címre, vagy lájkold a Facebook-oldalunkat, és írj nekünk a Messengeren!